πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης" (13.04.2016): "Είναι η ώρα για το μεγάλο Ο Χ Ι"

Χαλάνδρι 13.04.2016 

Νέα, ακόμη πιο εξοντωτικά πακέτα μέτρων και «κοστούμια» πλήρους εξάρτησης της οικονομίας της χώρας σχεδιάζονται από τους μηχανισμούς της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, εγχώρια «ελίτ»). 

Είναι σαφές πλέον, ότι, μοναδικός στόχος των εχθρών των ελλήνων και των ανθελλήνων είναι η κλοπή των κεκτημένων τους, που τόσα χρόνια με κόπο, ιδρώτα και (άδικους και άνισους) φόρους συντηρούσαν ΝΟΜΙΜΑ. 

Ο συστηματικός αποπροσανατολισμός που από το 2009 εκτελείται και συντηρείται από συγκεκριμένες «κάστες» ελλήνων και ξένων απατεώνων, θέλει σώνει και καλά να πείσει ότι οι κακοί νοικοκυραίοι πρέπει να πληρώσουν για τις offshore που ΔΕΝ είχαν, για τα υπέρογκα ποσά που εκταμιεύονταν εδώ και χρόνια και από τα οποία ΔΕΝ επωφελήθηκαν, για την κομπίνα του Χρηματιστηρίου για την οποία ουδείς τιμωρήθηκε, για ΤΟ σκάνδαλο SIEMENS (ή MIESENS) για το οποίο έχουν αποφανθεί ελληνικά και ξένα δικαστήρια και για δεκάδες άλλες ατασθαλίες των κυβερνώντων και των «κολαούζων» τους. 

Ο ελληνικός λαός που είδε να αγνοείται προδοτικά και προκλητικά η σχεδόν καθολική του ψήφος (62%) στο δημοψήφισμα – απάτη, βλέπει να υποθηκεύονται οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι της χώρας του, να καταστρέφεται ο αγροτικός τομέας και να συνεχίζεται και επεκτείνεται η εξάρτηση της χώρας και η πλήρης απώλεια της οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας. Στόχος, βεβαίως, είναι να μας αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα (και δυνατότητα) παραγωγικής ανασυγκρότησης, τώρα ή στο μέλλον, και να αποδιαρθρωθεί ο πρωτογενής τομέας, έτσι όπως επιτάσσει η «δημοκρατία» της γερμανο-εξαρτούμενης Ε.Ε. 

Η εξαθλίωση σε όλο της το μεγαλείο. 

Η «πρΟΤΑση», όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την έναρξη της υποδούλωσης της χώρας μας από τα «μηνημόνια» της ελληνικής και ξένης ολιγαρχίας, έχει υποστηρίξει ότι, η λύση στο ασφαλιστικό πρόβλημα είναι η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δηλαδή, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα μειώσουν την ανεργία και θα δώσουν τις απαραίτητες εισφορές στο κράτος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν οι σημερινοί εργαζόμενοι να διασφαλίΣουν και να διασφαλίΖουν τις συντάξεις των ελλήνων πολιτών. 

Η Αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης ΟΦΕΙΛΕΙ, κάτω από το μεγάλο Ο Χ Ι προς τους τοκογλύφους, να εμπεριέχει και να διευκρινίζει ρητά και ξεκάθαρα τα ακόλουθα:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();