πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

...Και επίσημα ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ η Ελλάδα...Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης", 27.05.2016

Χαλάνδρι 27.05.2016

Και επίσημα – πλέον – ΑΠΟΙΚΙΑ χρέους η Ελλάδα…
Το ολοκληρωτικό ξεπούλημα - πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας και η απόλυτη ικανοποίηση του διακαούς πόθου και κύριου στόχου της εγχώριας και ευρωπαϊκής «εταιρικής» (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!) Ελίτ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Είναι οριστικό: η διακυβέρνηση της χώρας μας πέρασε οριστικά και αμετάκλητα στα χέρια των δανειστών μέσω της εταιρίας «Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» (που θα ιδρυθεί) και που για 99 χρόνια θα έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην ακίνητη και κινητή περιουσία του «κράτους» και των ελλήνων.

Μετά τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την Αντισυνταγματικότητα ΚΑΙ του 3ου μνημονίου (4η Ειδική Ολομέλεια της 15-10-2015) που έκρινε ως αντισυνταγματικές τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις του πρώτου εφαρμοστικού νόμου (ν. 4337/2015) – και με τις Γνωμοδοτήσεις της 2ης και 3ης Ειδικής Ολομέλειας (12-8-2015) είχε κρίνει ως αντισυνταγματικές τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις του τρίτου Μνημονίου (ν. 4336/2015) – έχουμε τώρα ΚΑΙ ευθεία παραβίαση του Συντάγματος, των Διεθνών Συμβάσεων και των Πρωτοκόλλων του ΟΗΕ για την αυτοδιάθεση των κρατών! 

Συγκεκριμένα,

Διαβάστε τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();