Και ξανά προς τη «δόξα» τραβάμε. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ και… «απεργιακές κινητοποιήσεις των πλατειών Κλαυθμώνος και Ομονοίας»…

Χαλάνδρι 7.12.2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Οι ΔΗΘΕΝ «αποκαλύψεις» ότι οι δανειστές απαιτούν νέα μέτρα και η κυβέρνηση… «απορεί και ανθίσταται», προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, τουλάχιστον εκείνων που δεν παραπληροφορούνται από τα διάφορα (εντεταλμένα) ΜΜΕ. Πρόσθετα μέτρα ύψους πάνω από 3 δισ. ευρώ έχουν ήδη ψηφιστεί για τα έτη 2017 και 2018(!), ΓΕΓΟΝΟΣ που κυβέρνηση, δανειστές και «λαλίστατοι» Πασοκονεοδημοκράτες αποκρύπτουν ΣΚΟΠΙΜΑ ή αγνοούν… Αυτά τα μέτρα των 3 δισ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ από το «δημοκρατικό» μας κοινοβούλιο με το 3ο Μνημόνιο (Ν. 4336 - ΦΕΚ Α 94/14-8-2015) και σύμφωνα με αυτά : «Επιπλέον των ανωτέρω μέτρων, οι αρχές δεσμεύονται να θεσπίσουν, τον Οκτώβριο του 2015, αξιόπιστα διαρθρωτικά μέτρα που θα αποφέρουν τουλάχιστον το 3/4% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2017 και το 1/4% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2018 για να στηρίξουν την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου στόχου για πρωτογενές ισοζύγιο ύψους 3,5% του ΑΕΠ». (Ν. 4336/2015)

Επιπλέον, στον ίδιο νόμο αναφέρεται: «Οι αρχές δεσμεύονται να λάβουν περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα τον Οκτώβριο του 2016, αν κριθούν αναγκαία για να διασφαλιστούν οι στόχοι του 2017 και του 2018. Τα εν λόγω μέτρα θα περιλαμβάνουν τις αμυντικές δαπάνες, την προγραμματισμένη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και το πάγωμα των υποχρεωτικών δαπανών».

Κατά τα άλλα, οι συνδικαλιστές μας:
-          κάνουν …καταστατικά – οργανωτικά συνέδρια, ΧΩΡΙΣ εκεί να τίθεται το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, που είναι η εκλογή ηγεσίας, προεδρείου και μελών αυτού ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ΟΧΙ …«ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ – ΜΕΤΑΞΑ», όπως γίνεται πάντα.
-          Οργανώνουν ΠΑΛΙ απεργίες ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, άστοχες, αναίτιες και «προβληματικές» ως προς το περιεχόμενο και τους λόγους, αφού, όπως αποδεικνύουμε παραπάνω, τα «αντιλαϊκά» μέτρα στα οποία αναφέρονται, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.
-          Ασχολούνται – για άλλη μια φορά – με το δικαίωμα των συμβασιούχων να εγγραφούν ή όχι στα συνδικαλιστικά όργανα, λες και αυτό είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα λύσει προβλήματα που ΚΑΙ οι ίδιοι οι συνδικαλιστές έχουν δημιουργήσει με τη στάση (ή τη ΜΗ στάση τους…) και τα πεπραγμένα τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η θέση μας είναι σαφής και έχει διατυπωθεί ξεκάθαρα:

Από το Blogger.