πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ – δηλαδή ο «κοπαδοποιημένος» ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ - συνδικαλισμός...Το σχόλιο της "πρΟΤΑσης" (31.01.2018)

Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ – δηλαδή ο «κοπαδοποιημένος» ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ - συνδικαλισμός έχει επιτύχει τον αυτοεξευτελισμό του.
(Η Ελλάδα ανήκει στους ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ εργατοπατέρες)

Ο σημερινός εξαναγκαστικός και καταστροφικός ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ καπιταλισμός σκορπάει κύματα βαρβαρότητας και δυστυχίας στους εργαζόμενους και στους πολίτες της χώρας, με καθημερινές συγκρούσεις σε όλα τα πεδία της κοινωνίας.

Οι συνδικαλιστές, με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τη σημερινή κατάσταση και χωρίς ακόμη να έχουν ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ  - ως ΟΦΕΙΛΟΥΝ – για τον μεγάλο ύπνο τους το 2009, και ενώ έχουν ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΤΗΘΕΙ, πανηγυρίζουν ότι έχουν…θριαμβεύσει «αγωνιστικά»!

Με θρασύτατο ύφος και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ασχολούνται με το δέντρο ενώ χάνουν το δάσος που…καίγεται…

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι, η δημοκρατική νομιμοποίησή τους σημαίνει (αυτόματα και «δικαιωματικά»…) ΚΑΙ λαϊκή νομιμοποίηση. Αδυνατούν – ΣΚΟΠΙΜΑ και όχι από αστοχία – να κατανοήσουν ότι ο αγώνας χάθηκε και η ανατροπή της πολιτικής που μετέτρεψε τη χώρα σε προτεκτοράτο και «μπανανία» ΔΕΝ περνάει – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ… - από τα χέρια τους.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();