πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΥΠΕΣ: Συζήτηση με το ΑΣΕΠ μέσα στην εβδομάδα για την ολοκλήρωση της προκήρυξης 3Κ

«Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μία συνεργασία με το ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να προχωρήσει πολύ γρήγορα η ολοκλήρωση της διαδικασίας των προσλήψεων» για την προκήρυξη 3Κ/2018. Αυτό ανακοίνωε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, στη διάρκεια συνάντηση που είχε με τους δημάρχους του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, προκειμένου να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για την πορεία της μεγάλης προκήρυξης και τους χρόνους ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

Ο υπουργός Εσωτερικών, ουσιαστικά προανήγγειλε την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων προκειμένου να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων του μόνιμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Η αναφορά του κ. Χαρίτση, επιβεβαιώνει και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, για την έναρξη των ουσιαστικών ελέγχων των αιτήσεων ώστε να να βρεθούν οι 8.166 οριστικά επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018.

Ο ίδιος κ. Χαρίτσης, επίσης σημείωσε: «Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες μία νέα προκήρυξη, πρόσληψης 118 ατόμων, επιστημονικό προσωπικό, το οποίο θα λύσει ζητήματα και σε μικρούς, ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους της χώρας.

Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με αντίστοιχες προκηρύξεις θέσεων για να καλύψουμε βήμα-βήμα τα πολύ μεγάλα κενά, τα οποία δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης. Κενά τα οποία δεν επιτρέπουν στους Δήμους να αξιοποιήσουν όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();