πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

4η αναβολή (!) και παραμονή για “παρατασιούχους” Καθαριότητας Δήμου

Τέταρτη αναβολή και διατήρηση της προσωρινής διαταγής στην εργασία, έως και τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, για συμβασιούχους – “παρατασιούχους” του Δήμου Καλλιθέας, όπως παρουσιάζει, σήμερα, αποκλειστικά, το epoli.gr.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση αναβολής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους, έως την 19η Οκτωβρίου.

Ο δικηγόρος των συμβασιούχων, κ. Λάμπρος Ντουματσάς, με τον οποίο επικοινώνησε το epoli.gr για την ασυνήθιστη αυτή απόφαση για τα δικαστικά πεπραγμένα, τόνισε:
«Παρά το γεγονός ότι, δεν προβλέπεται πέραν της μίας αναβολής στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, το δικαστήριο αναγνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους Δήμους στον τομέα της kαθαριότητας και την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε για τέταρτη φορά να αναβάλει τη συζήτηση των ασφαλιστικών και να διατηρήσει την προσωρινή διαταγή, που έχουν λάβει οι εν λόγω εργαζόμενοι».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();