πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Συνδικαλιστική κόντρα για την Υπ. Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων, για επιχείρηση απαξίωση της Υπ. Καθαριότητας, με κατονομασία συγκεκριμένης διοικητικής υπαλλήλου και αναφορά σε άλλους εργαζομένους, δεν άργησε να φέρει την αντίδραση του Σωματείου Εργατοϋπαλληλικού Σωματείου «Η ΑΘΗΝΑ», η οποία με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «μισαλλόδοξες» τοποθετήσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Συνάδελφοι,

Μετά την απαράδεκτη για συνδικαλιστές ανακοίνωση που εξέδωσε Σωματείο της καθαριότητας, οφείλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας και να τηρήσουμε αποστάσεις από την μισαλλόδοξη τοποθέτηση «συναδέλφων» συνδικαλιστών.

Στην Ανακοίνωση τους, εμπλέκονται με τρόπο προκλητικά αντισυναδελφικό κάνοντας αξιολόγηση εργαζομένων αποκαλώντας τους «φαντάσματα» και «ανεπαρκείς»..

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Και τον προηγούμενο καιρό γίνονταν μετακινήσεις από και σε άλλες διευθύνσεις, τότε ήταν καλές ή έκαναν συνδιοίκηση;

Τα πειθαρχικά τα θυμόμαστε επιλεκτικά; Οι αναθέσεις τμηματαρχών στο παρελθόν δεν ενοχλούσαν;

Ανακάλυψαν τώρα απαξίωση της υπηρεσίας, των εργαζομένων και ελλείψεις, ενώ απείχαν στο μακρινό και εγγύς παρελθόν από όλες τις καταγγελίες που είχαμε κάνει.

Το θυμούνται μόνο για να παίζουν προσωπικά παιχνίδια.

Εάν γνωρίζουν όπως λένε τον βαθμό εμπλοκής του Διευθυντή και του Αντιδημάρχου στην απαξίωση της υπηρεσίας, γιατί μας το κρατάνε κρυφό;

Γιατί δεν το καταγγέλλουν να το μάθουμε όλοι; Περιμένουν ανταλλάγματα για την σιωπή τους;

Ποια είναι τα μη συνδικαλιστικά μέσα που απειλούν ότι θα χρησιμοποιήσουν και κυρίως γιατί απειλούν;

Μήπως γιατί κλειδώθηκαν έξω από την παραδιοίκηση που τόσα χρόνια συμμετείχαν με την ανοχή κάποιων;

Μήπως έχοντας το βλέμμα στις εκλογές του Υπηρεσιακού και την «επόμενη μέρα» όπως λένε παρόλο που βρήκαν δεκανίκια στη δημοτική αρχή και εξωθεσμικούς παράγοντες, στόχος τους είναι να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων στην αδίστακτη προσπάθεια που θα κάνουν για αναζήτηση καινούργιου «πατερούλη»;

Εμείς θα είμαστε σοβαροί και θα κάνουμε συνδικαλισμό κρίνοντας και ελέγχοντας τη πολιτική και τις πράξεις των εκάστοτε αιρετών και όχι τους συναδέλφους χωρίς διαχωρισμούς για το καλό και την αναβάθμιση της υπηρεσίας.»

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();