πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Γνωστός επιχειρηματίας επιτέθηκε σε δημοτικό υπάλληλο

Ένα «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε σε γραφεία του δήμου Μαλεβιζίου όταν γνωστός επιχειρηματίας… μπούκαρε κι άρχισε να επιτίθεται σε υπάλληλο του δήμου.

Το περιστατικό αναδεικνύει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου που καταδικάζει τις όποιες μορφές βίας που δέχονται ανά καιρούς οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γνωστός επιχειρηματίας πήγε στα γραφεία του δήμου για μία προσωπική του υπόθεση και εμφανώς εκνευρισμένος άρχισε να βρίζει και να επιτίθεται φραστικά εναντίον της υπαλλήλου.

Καταδικάζουν το γεγονός

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την συγκεκριμένη επίθεση του επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε, απερίφραστα, κάθε ενέργεια βίας λεκτικής ή σωματικής εναντίον υπαλλήλων που εκτελούν τα καθήκοντα τους.

Δεν δεχόμαστε απειλές και προσπάθειες τρομοκράτησης από τον οποιοδήποτε θεωρεί ότι είναι υπεράνω του νόμου και μπορεί να συμπεριφέρεται μ’ αυτό το σκαιό τρόπο.

Καλούμε την δημοτική αρχή του Δ. Μαλεβιζίου να καταδικάσει το γεγονός άμεσα.

Καλούμε όλους τους πολίτες, να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων που εργάζονται με αυταπάρνηση στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, με σκοπό τη διαφύλαξη του δημοσίου χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Στο πλευρό της… υπαλλήλου και το δημοτικό συμβούλιο

Στο πλευρό της… υπαλλήλου βρίσκεται και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαλεβιζίου καθώς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2018, έφτασε το θέμα της φραστικής επίθεσης επιχειρηματία σε εργαζόμενη του Δήμου.

Ομόφωνα, όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καταδίκασαν απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή τους να προστατεύσουν το προσωπικό του Δήμου από κάθε ανάλογη απόπειρα στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το προσωπικό του Δήμου μας, με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, καταφέρνει και ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά του. Αποτελεί δε βασικό παράγοντα για όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια στο Δήμο Μαλεβιζίου, αφού όλα τα στελέχη μας, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και ανταπεξέρχονται πλήρως στις υποχρεώσεις τους. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ασκεί την οποιαδήποτε μορφή βίας εναντίον των δημοτικών υπαλλήλων και κάθε ένας που θα το επιχειρήσει, θα μας βρει απέναντί του».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();