πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Προσωρινή παραμονή στην εργασία για “παρατασιούχους” του δήμου Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Πλέσσας, βρέθηκαν χθες (Σ.Σ. 19-9-2018) το πρωί στα Δικαστήρια, για να στηρίξουν τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους-παρατασιούχους, των οποίων τα ασφαλιστικά μέτρα για να παραμείνουν στην εργασία τους και να μην απολυθούν επρόκειτο να συζητηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι, oi συγκεκριμένοι εργαζόμενοι που απασχολούνται στα Δημοτικά Κοιμητήρια (εργάτες ταφής, εργάτες καθαριότητας Κοιμητηρίων) δεν συμπεριελήφθησαν στην προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ.

Όλοι οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι συνεχίζουν μέχρι σήμερα να εργάζονται, με συνεχείς παρατάσεις των συμβάσεών τους, με προσωρινή διαταγή από τα δικαστήρια.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι, η Δημοτική Αρχή είναι σταθερά δίπλα τους, παλεύει μαζί τους για να μην απολυθούν, για το αναφαίρετο δικαίωμά τους στη σταθερή δουλειά.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου 2018.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();