πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Πάτρα: Στο πλευρό των εργαζομένων για τη διεκδίκηση 13ου-14ου μισθού το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Παντελής Βακάλογλου, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ έδωσε σήμερα το πρωί το «παρών» στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας για να στηρίξει τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης στην διεκδίκησή τους για τον 13ο και τον 14ο μισθό.

Το Σωματείο των εργαζομένων προχώρησε σε ένδικα μέτρα γιατί το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τα εντάλματα πληρωμής του 13ου και 14ου μισθού τους που είχαν εκδοθεί μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά τις εξαγγελίες της για το τέλος των μνημονίων και την ανάπτυξη που ξεκίνησε και θα ωφεληθούν όλοι, αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων όπως την ανάκτηση όλων των μισθολογικών απωλειών, την ανεμπόδιστη μισθολογική εξέλιξη, το ξεπάγωμα των ωριμάνσεων, την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού, την κατάργηση της «εισφοράς αλληλεγγύης».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();