πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Καταβολή 13ου,14ου μισθού: Δύο δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν εργαζόμενους

Δύο θετικές αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λάρισας για την αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού για 34 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας εκδόθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για 32 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε. Λάρισας) και δύο στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου Λαρισαίων: «Δημοτική Πινακοθήκη Μουσείο Γ. Κατσίγρα». Και τις δύο υποθέσεις χειρίστηκε ο δικηγόρος Παύλος Μαουσίδης, ο οποίος μιλώντας στην aftodioikisi.gr τόνισε ότι «πρόκειται για τις πρώτες αποφάσεις στην Λάρισα», προσθέτοντας ότι «αναμένουμε τις αποφάσεις των φορέων αν θα ασκήσουν έφεση, διαφορετικά τα χρήματα είναι άμεσα καταβλητέα στους δικαιούχους».

Υπενθυμίζεται ότι η aftodioikisi.gr, αποκάλυψε σήμερα δύο ακόμη αποφάσεις για την αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού: Η μία θετική για εργαζόμενους του ΟΑΕΔ και η δεύτερη υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, που ήταν αρνητική.

Να σημειωθεί ότι το θέμα επανέφερε στην επικαιρότητα προχθές ο «Τύπος της Κυριακής», επικαλούμενος και σχετικά δημοσιεύματα της aftodioikisi.gr.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();