πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Το αργότερο από 29/3/19 η επιστροφή πρ. Δημοτικών Αστυνομικών στους Δήμους

Την επεξεργασία σχεδίου νόμου για την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ προανήγγειλε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε παρέμβασή της στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην Επιτροπή, υποστήριξε τροπολογία των Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Με την τροπολογία, ρυθμίζεται χρονικά η επιστροφή στους Δήμους των πρώην δημοτικών αστυνομικών που εργάζονται σήμερα στα καταστήματα κράτησης, όταν εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα, η τοποθέτηση και η ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων της σχετικής προκήρυξης του ΑΣΕΠ για σωφρονιστικούς υπαλλήλους, και το αργότερο από την 29η Μαρτίου 2019.

Η τροπολογία
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();