πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κερδισμένα ασφαλιστικά και παραμονή για συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου

Συνεχίζουν στην εργασία τους οι από το 2015, 7 συμβασιούχοι – “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης, μετά και τα σημερινά κερδισμένα “ασφαλιστικά”.
Όπως δημοσιεύει, σήμερα, πρώτο κι αποκλειστικά το epoli.gr σήμερα εκδόθηκε η θετική απόφαση του Δικαστηρίου, που ορίζει την παραμονή των προαναφερόμενων εργαζομένων, μέχρι και τη συζήτηση της κύριας αίτησής τους, ήτοι την 14η Φεβρουαρίου 2019, σε συνέχεια της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων τους, την 27η Αυγούστου.

Επισημαίνεται ότι, οι συμβασιούχοι συνέχιζαν στην εργασία τους από την 17/4ου προσωρινή διαταγή παραμονής και μετά από δύο αναβολές συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων τους.
Στα άξια αναφοράς η στήριξη όλο αυτό το αγωνιστικό διάστημα του Δημάρχου Παλλήνης και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου.
Στη νομική διεκδίκηση των “παρατασιούχων” είναι η δικηγόρος κα Μαρία – Μαγδαληνή Τσίπρα.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();