πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε Δημοτικό Σύμβουλο που χτύπησε εργαζόμενο

Πρωτόδικη ποινή 6μηνης φυλάκισης με 3ετη αναστολή και 80 Ευρώ έξοδα δικαστηρίου - την οποία χαρακτηρίζει «μερική δικαίωση» - στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, Ι. Μ., ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε τον Δημοτικό Υπάλληλο, Α.Α., όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη της νυν Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και εντεταλμένος υπεύθυνος τότε - την 10-01-2013 - για τη λειτουργία του "μικρού συνεργείου" της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε ώρα και χώρο εργασίας, «με ανεπίτρεπτο των καθηκόντων του τρόπο, επιτέθηκε και κτύπησε τον εργαζόμενο Α.Α.»
«Ύστερα από πέντε χρόνια ταλαιπωρίας και διώξεων του Α.Α από τη διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου να τον δικαιώσει σε πρώτο βαθμό, καταδικάζοντας  τις αυθαιρεσίες και τις ανάρμοστες συμπεριφορές των αιρετών σε βάρος των εργαζομένων», συμπληρώνει η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ, ασκώντας, παράλληλα, κριτική, στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου και τη στάση του για το γεγονός.   
Η δικαστική απόφαση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();