πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Μαρκοπούλου: Σημαντική δικαίωση των δικαστικών ενεργειών για την είσπραξη των Ειδικών Τελών του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
 Μαρκόπουλο, 2/10/2018
Σημαντική Δικαίωση των δικαστικών ενεργειών του Δήμου Μαρκοπούλου, για την είσπραξη των Ειδικών Τελών του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»!
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μετά από σχετικό δικαστικό αγώνα τριών (3) ετών, ο Δήμος μας δικαιώθηκε, με την υπ’ αριθμ. 1337/2018 απόφαση της Μείζονος Ολομελείας, του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Η δικαστική Απόφαση όρίζει, ότι εφεξής ο Δήμος Μαρκοπούλου δύναται να εκδώσει Απόφαση επιβολής ειδικών τελών σε βάρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και κάθε ανταποδοτικού τέλους ή λοιπών οικονομικών επιβαρύνσεων, που προβλέπονται στον Νόμο.
Επομένως, είναι άμεσα δυνατή, μετά από σχετική απόφαση στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο, η επιβολή Ειδικών Τελών, που θα αφορούν στην λειτουργία του Αεροδρομίου, όπως είναι τα Τέλη περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, διελεύσεως και οχλήσεως!
Η εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αποτελεί και μια σημαντική οικονομική παρακαταθήκη για τα μελλοντικά οικονομικά έσοδα του Δήμου Μαρκοπούλου, θα έλθει προς συζήτηση και όπως προαναφέρθηκε, για λήψη σχετικής απόφασης, στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();