πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αξιολόγησης στο Δημόσιο - Εγκύκλιος

Με εγκύκλιο της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου προβλέπονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για έτος 2017.

Στο τελικό στάδιο της ηλεκτρονικής διαδικασίας, ολοκληρώνεται ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού των Φορέων του Δημοσίου, διενεργείται αυτόματα η εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων και γνωστοποιούνται οι εκθέσεις αξιολόγησης στους αξιολογούμενους, καθώς και η προβλεπόμενη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος της ένστασης ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης σύμφωνα με τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Με την περάτωση του τελικού σταδίου της ηλεκτρονικής διαδικασίας θα παρέχεται άμεσα η πληροφόρηση και η πρόσβαση των ενδιαφερομένων στα αποτελέσματα της αξιολόγησης, μειώνοντας στο ελάχιστο τη διοικητική επιβάρυνση για τους Φορείς και ενισχύοντας της διαφάνεια στη διοικητική λειτουργία.

«Η πλήρης εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος αξιολόγησης συμβάλλει στη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας και στην εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για το Ελληνικό Δημόσιο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠ.Δ.Α.

Η εγκύκλιος ΕΔΩ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();