πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Δήμαρχος «τραμπουκίζει» δημοτικούς συμβούλους: «Τον πο…ο!!!!» (βίντεο)

Απίστευτη ήταν η συμπεριφορά του δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος για την ακύρωση διαγωνισμού ύψους 600.000 ευρώ για την  προμήθεια 1.500 κάδων απορριμμάτων, ο κ. Βαλασόπουλος απευθυνόμενος στους 17 δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν είπε χαρακτηριστικά: «Τον πο…ο!!!».

Σε δήλωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σεφτελής ο οποίος δημιούργησε και το παρακάτω βίντεο καταγγέλλει ότι: «Την Πέμπτη 25/10/2018, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, γίναμε μάρτυρες για ακόμα μία φορά τραγελαφικών καταστάσεων, που ένα μόνο μέρος τους, αποτυπώνεται στο σχετικό οπτικοακουστικό απόσπασμα που διανέμω. Δυστυχώς, πρωταγωνιστές ήταν και πάλι, τα πρόσωπα που «υπηρετούν» τους δύο κορυφαίους θεσμούς στην πόλη μας.
Ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ηλίας Πανταζόπουλος.
Η προσπάθεια ήταν εμφανής, ώστε να μην εξελιχθεί ομαλά η συζήτηση, σχετικά με τις καταγγελίες του παραιτηθέντος αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη, που αφορούσαν στις έκνομες συμπεριφορές συνεργατών του Δημάρχου, σχετικά με τις προμήθειες 1.500 κάδων απορριμμάτων και του μεγάλου διαγωνισμού για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 €, ώστε να αποπροσανατολισθεί η συζήτηση.
Αποκορύφωμα, η υβριστική συμπεριφορά του Δημάρχου προς συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους όπως έχει καταγραφεί, δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα στην τοπική μας κοινωνία,  απαξιώνοντας ακόμα περισσότερο το θεσμό του Δημάρχου.
Ο κ. Βαλασόπουλος,  παρόλο που έχασε την πλειοψηφία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να είναι σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας στην πόλη και ειδικά στους νέους μας μέχρι το τέλος της θητείας του», καταλήγει ο κ. Σεφτελής.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();