πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-1Κ/2017: Ιδού η αίτηση ακύρωσης- Έκοψαν γραμματείς με διδακτορικά! (έγγραφα)

Το πλήρες κείμενο της ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που κατέθεσαν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών 50 υποψήφιοι, δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.
Υπενθυμίζεται ότι με προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΙΑ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών Αθανάσιου Σερμιέ «πάγωσε» ο διαγωνισμός (πίνακας κατάταξης) του υπουργείου Δικαιοσύνης, μέσω του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 1Κ/2017) , για την πρόσληψη 404 δικαστικών υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επανδρώσουν τα δικαστήρια και τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.

Να σημειωθεί ότι λόγω της αλλαγής στάσης του ΑΣΕΠ στον τρόπο προσμέτρησης των μορίων από διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς τίτλους και συγκεκριμένα ποιοι κρίνονται συναφείς με το αντικείμενο των θέσεων, εκτός οριστικών πινάκων βρέθηκαν περίπου 140 επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων, δηλαδή το 35% της αρχικής λίστας, με την ίδια την Ανεξάρτητη Αρχή να παραδέχεται ότι η υπόθεση θα κριθεί στα Δικαστήρια. 
Όπως αναφέρεται στο κείμενο της αίτησης ακύρωσης: 

Επιπλέον:
Διδακτορικές διατριβές για Γραμματείς
Παράλληλα η aftodioikisi.gr δημοσιεύει ΠΙΝΑΚΑ με τίτλους διδακτορικών διατριβών υποψηφίων οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις κρίθηκαν συναφείς με τις θέσεις «ΠΕ Γραμματέων» της Προκήρυξης και άλλες που δεν κρίθηκαν συναφείς, με αποτέλεσμα να μην λάβουν την μοριοδότηση.
Για παράδειγμα:
Στο Γνωστικό Αντικείμενο: Πληροφορική, Μηχανική υπολογιστών, Ηλεκτρομηχανική:
Η διδακτορική διατριβή: «Διαδικτυακές εφαρμογές των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στην εκπαίδευση: η περίπτωση της λογοκλοπής» κρίθηκε μη συναφής, ενώ έτερη υπό τον τίτλο: «Διάδοση και χρήση πληροφορίας σε ανταγωνιστικά δικτυακά αστικά περιβάλλοντα», κρίθηκε συναφής!
Στο Γνωστικό Αντικείμενο: Κοινωνιολογία, Πολιτική Επιστήμη, Ψυχολογία, Δημόσια Διοίκηση:
Η διδακτορική διατριβή «Από τον στόχο της συμφιλίωσης στην ένοπλη αναμέτρηση: το ΕΑΜ Χίου (1943-1948): οργανώσεις, έντυπα και δικαστικές υποθέσεις», κρίθηκε συναφής, ενώ η «Διαδικτυακή εξάρτηση και ηλεκτρονική παραβατικότητα εφήβων που διαμένουν σε δημόσιες δομές παιδικής προστασίας στην Ελλάδα», μη συναφής!
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();