πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Δικαστική δικαίωση δημοτικών υπαλλήλων για 13ο και 14ο μισθό

Δύο θετικές δικαστικές αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, σχετικά με τις αξιώσεις εργαζομένων για τα δώρα εορτών και επιδόματος αδείας, που περικόπηκαν με το νόμο 4093/2012.

Οι αποφάσεις αυτές, που αφορούν εργαζόμενους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ) στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών, δέχθηκαν τους ισχυρισμούς περί αντισυνταγματικότητας του ανωτέρω νόμου, κατά το μέρος που επέβαλε τις περικοπές στα δώρα εορτών και στο επίδομα αδείας και διέταξε την ΚΕΥΝΣ να τα καταβάλει στους εργαζόμενους, όπως κάνει γνωστό ο κ. Βασίλης Ιορδανίδης.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, αναμένεται έκδοση αποφάσεων από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης και για τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ και ΙΔΑΧ, τόσο στο Δήμο Νεάπολης Συκεών, όσο και στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Νεάπολης Συκεών.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();