πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Δημοτικοί υπάλληλοι: Τι θα γίνει με τα αναδρομικά για 13ο & 14ο μισθό

Σαφή θέση σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών για το 13ο και 14ο μισθό στους δημοτικούς υπαλλήλους, παίρνει ο  υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης στην συνέντευξη του, στην aftodioikisi.gr, παραπέμποντας στις αποφάσεις του ΣτΕ.
«Θα περιμένουμε τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ. Ως ΥΠΕΣ, καθώς αφορά και τους δημοτικούς υπαλλήλους, εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Είναι ζήτημα των δήμων αν θα ασκήσουν ένδικα μέσα σε δεύτερο βαθμό ή όχι. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συμμορφωθούμε με τις όποιες αποφάσεις λάβει η ελληνική Δικαιοσύνη και αυτές θα τις υλοποιήσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Οι δημοσιονομικές επιτυχίες του προηγούμενου διαστήματος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθούν σε αμφισβήτηση… Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει σε αυτή τη φάση. Είμαστε όμως σε επικοινωνία και με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και όπου και όπως χρειαστεί θα παρέμβουμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι ειδικά σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο για την ελληνική οικονομία, την πρώτη μεταμνημονιακή φάση, να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις οι οποίες θα θέτουν υπό αμφισβήτηση αυτές τις πολύ σημαντικές επιτυχίες του προηγούμενου διαστήματος».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();