πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Έφοδος κλιμακίου του ΣΕΠΕ χθες στο γκαράζ του δήμου Αλεξανδρούπολης

Έφοδο στο γκαράζ του δήμου Αλεξανδρούπολης στον Μαίστρο, έκανε χθες κλιμάκιο του ΣΕΠΕ από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προφανώς μετά από τις καταγγελίες που έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία καθαριότητας. 

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας εργαζομένων στους ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης, είχε άλλωστε προαναγγείλει τις καταγγελίες που θα γίνουν σε υπουργείο Εργασίας και ΣΕΠΕ και φαίνεται απόρροια ήταν η παρουσία του κλιμακίου. Οι επιθεωρητές παρέμειναν στον χώρο για 6 ώρες περίπου και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα. Σχημάτισαν μια πρώτη “εικόνα” της κατάστασης, κατέγραψαν τα βασικότερα προβλήματα και επεσήμαναν ότι θα ξαναεπισκεφθούν τον χώρο σύντομα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν επιδιορθώσεις και βελτιώσεις στα όσα επεσήμαναν.


Να τονίσουμε εδώ δυο πράγματα. Πρώτον, προφανώς επειδή περίμεναν την συγκεκριμένη επίσκεψη, μετά τις δηλώσεις του κ.Τσούνη, στη δημοτική αρχή Λαμπάκη προσπάθησαν την Δευτέρα να κάνουν διάφορες… παρεμβάσεις με σοβαντίσματα και μερεμέτια στα σημεία των κτιρίων που ήταν τραγική η κατάσταση, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.


Δεύτερον και σημαδιακό, έχει σίγουρα σημασία ότι ήρθαν στελέχη του ΣΕΠΕ από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και όχι από την Αλεξανδρούπολη και γενικότερα την περιοχή μας.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();