πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Είναι τελικά τρελοί αυτοί οι Έλληνες. Συνέλαβαν δημοτικούς υπαλλήλους που …καθάριζαν

Έμελλε να συμβεί και αυτό στην παράλογη εποχή που ζούμε .
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πύργου δημοτικοί υπάλληλοι συνελήφθησαν από την αστυνομία ενώ μάζευαν κλαδιά και άλλα ογκώδη που είχαν ρίξει άγνωστοι σε δημόσια έκταση.
Μάλιστα , το συγκεκριμένο μέρος η Υπηρεσία Καθαριότητας, τονίζει ότι είχε καθαρίσει πολλές φορές στο παρελθόν.
Ο δήμος επισημαίνει παράλληλα ότι από τον Ιούνιο 2016 λειτουργεί η μονάδα μηχανικής διαλογής στην Τριανταφυλλιά και έκτοτε όλα τα οικιακά απορρίμματα που συλλέγονται από την Υπηρεσία Καθαριότητας , μεταφέρονται στη Μονάδα αυτή. Επίσης ότι «είναι σε όλους γνωστό ότι σε πολλά σημεία του Δήμου κυρίως απομακρυσμένα , οι δημότες αυθαίρετα έχουν δημιουργήσει μικρούς ΧΑΔΑ . Η Υπηρεσία Καθαριότητας με αυταπάρνηση των υπαλλήλων της ,κατάφερε να καθαρίσει τα σημεία αυτά σε ποσοστό τουλάχιστον 95%.
Για τα λίγα εναπομείναντα σημεία , σχεδόν σε καθημερινή βάση , υπάρχει συνεργείο που φροντίζει για τον καθαρισμό τους .
Ακόμη και σήμερα κάποιοι δημότες ,απορρίπτουν σε δημόσιες εκτάσεις διάφορα προς απόσυρση αντικείμενα όπως ογκώδη κλαδιά στρώματα και μπάζα, ρυπαίνοντας το περιβάλλον ,αντί να ενημερώσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας ,προκειμένου να προβεί στη σωστή απομάκρυνση τους.
Σε μια τέτοια επιχείρηση απομάκρυνσης κλαδιών προέβαιναν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που συνελήφθησαν από την αστυνομία και σε καμία περίπτωση δεν έκαναν εναπόθεση απορριμμάτων σε δημόσια έκταση , αφού οι ίδιοι υπάλληλοι θα καλούνταν να συλλέξουν πάλι τα απορρίμματα αυτά» τονίζει ο δήμος.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();