πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΕΠ-προσλήψεις: Αλλαγές στη διαδικασία με νομοτεχνική βελτίωση Ξενογιαννακοπούλου (έγγραφα)

Νομοτεχνική βελτίωση στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου «Ενδυνάμωση Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), ενίσχυση και αναβάθμιση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», με την οποία δίνεται η δυνατότητα στην Ανεξάρτητη Αρχή να ζητά από τους υποψηφίους την κατάθεση και δικαιολογητικών εκτός από την αίτηση έφερε σήμερα στη Βουλή η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου του ΑΣΕΠ Ι. Καραβοκύρη η κ. Ξενογιαννακοπούλου δίνει την δυνατότητα «με αιτιολογημένη απόφαση της μείζονος Ολομέλειας του ΑΣΕΠ να προβλέπονται εξαιρέσεις για συγκεκριμένες διαδικασίες πλήρωσης θέσεων». Υπενθυμίζεται ότι με το ν/σ για το ΑΣΕΠ καταργείται πλέον η κατάθεση δικαιολογητικών και «η αίτηση του υποψηφίου επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κ. Καραβοκύρης όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΑΣΕΠ ζήτησαν την συγκεκριμένη πρόβλεψη επικαλούμενοι τα όσα συνέβησαν με την προκήρυξη 3Κ, όπου δεν κατατέθηκαν δικαιολογητικά από τους υποψήφιους μαζί με την αίτηση.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ


Η (ΣΗΜΕΡΙΝΗ) ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();