πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Αμαρουσίου: Μόνιμη και σταθερή εργασία για το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Γ. Πατούλης: Μετά από ένα πολύχρονο αγώνα διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στο Βοήθεια Στο Σπίτι», διασφαλίσαμε την απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος και τη συνέχιση παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών τους στους συμπολίτες μας 
Τέλος μπαίνει στην εργασιακή ομηρεία του προσωπικού στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι», μετά από μία σειρά παρεμβάσεων προς όλους τους αρμόδιους φορείς του κου Γιώργου Πατούλη ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος πρωτοστάτησε, στήριξε και συντάχθηκε από την πρώτη στιγμή με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα, προκειμένου να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση στην εργασιακή τακτοποίησή τους και να συνεχίσει η απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος που υποστηρίζει εκατοντάδες συνανθρώπους μας.
Στο Δήμο Αμαρουσίου, Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2019 την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και τη σύσταση οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι». Ειδικότερα, συστήνονται μία νέα θέση ΔΕ βοηθών Νοσηλευτριών και τρεις νέες θέσεις ΥΕ οικογενειακών βοηθών.
Σχετικά με την ειδικότητα ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών(1 θέση) δεν προκύπτει ανάγκη σύστασης θέσης, δεδομένου ότι υπάρχει κενή οργανική θέση στον υφιστάμενο Ο.Ε.Υ. η οποία θα δεσμευτεί για τα σκοπό αυτό.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μέσα από τους κοινούς μας αγώνες με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» πετύχαμε να ευοδωθούν τα δίκαια αιτήματά τους.
 Πλέον, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο αποκτούν μόνιμη και σταθερή εργασία, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος μέσα από το οποίο μοναχικοί και ηλικιωμένοι συνάνθρωποι μας βρίσκουν τη στήριξη και τη συμπαράσταση που έχουν ανάγκη.
Σταθερή θέση μας στο Δήμο Αμαρουσίου είναι οι εργαζόμενοι μας να έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία και αναβαθμισμένες συνθήκες εργασίας.
Συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε περισσότερα για το Μαρούσι, για  την Αττική, για τη χώρας μας.» 
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();