πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Τι αποφάσισε ο Σκλαβενίτης για το «άνοιγμα» την Κυριακή

Μία από τις απαράβατες αρχές που ακολουθεί η Σκλαβενίτης είναι ότι τα καταστήματα της δεν ανοίγουν ποτέ την Κυριακή με μοναδική εξαίρεση τις περιόδους των γιορτών στο τέλος του χρόνου. Ακόμη και την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος για την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών 8 Κυριακές τον χρόνο η διοίκηση της Σκλαβενίτης, δεν την αξιοποίησε τονίζοντας ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.

Αυτό το Ποτέ την Κυριακή, «σπάει» σε μία μοναδική περίπτωση και αφορά στο υπερμάρκετ στο εκπτωτικό πάρκο McArthurGlen στα Σπάτα. Το κατάστημα Σκλαβενίτης αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς μιας και ο κανονισμός του πάρκου προβλέπει όλα τα καταστήματα να ακολουθούν μία ενιαία πολιτική ωραρίου και λειτουργίας.

Αντίθετα σε άλλα εμπορικά κέντρα η Σκλαβενίτης δεν πρόκειται να ανοίξει τα καταστήματα της τη Κυριακή. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι αυτή του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι όπου το υπερμάρκετ Σκλαβενίτης αποτελεί και τον πυρήνα του, αλλά και του Athens Mall και του Athens Heart όπου η Σκλαβενίτης διαθέτει καταστήματα.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();