πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ξυλοδαρμός εργαζομένου Δ. Ναυπακτίας: Παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Δήμαρχο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταδικάζει το περιστατικό βιαιοπραγίας, εξύβρισης και απειλής σε βάρος του εργαζομένου στο Δήμο Ναυπακτίας Αντώνη Ζαγορίτη, από πολίτη.

Eκφράζει τη συμπαράσταση της στον δημοτικό υπάλληλο και καλεί τον Δήμαρχο Ναυπακτίας να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα και την μέριμνα που απαιτείται για την προστασία των εργαζομένων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις ημέρες, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Η Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας και προσωπικά ο Δήμαρχος, οφείλει να καταγγείλει εδώ και τώρα το περιστατικό, να σταθεί στο πλευρό του εργαζόμενου, όπως και κάθε εργαζόμενου του Δήμου και να στηρίξει τις όποιες νομικές και λοιπές ενέργειες αποφασίσει ο συνάδελφος για την προστασία της σωματικής του ακεραιότητας, της τιμής και της υπόληψης του, καθώς η παθητική στάση ενθαρρύνει απαράδεκτες συμπεριφορές και περιστατικά σαν και αυτό που σημειώθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Δημοτική Αρχή θα είναι υπεύθυνη για την ασυδοσία και για τυχόν νέα περιστατικά βιαιοπραγίας και επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας-Δωρίδας», τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();