πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Με πλαστό πτυχίο στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου- Σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση μετά απο καταγγελία- Αναφορά του Σώματος Ελεγκτών- "Ουδέν σχόλιον" από τη δημοτική αρχή

Προκαταρκτική εξέταση για πλαστό πτυχίο στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο μετά καταγγελία που έγινε σχετικά με το θέμα στη δικαιοσύνη. Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο που είχε προσληφθεί πριν από δέκα περίπου χρόνια ως φυσικοθεραπευτής με πλαστό πτυχίο, στον ΔΟΥΠ τότε και ο οποίος στη διαδρομή έγινε αορίστου χρόνου.

Για το θέμα έφτασε στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων έγγραφο του Σώματος Διοίκησης Ελεγκτών το οποίο ζητούσε εξηγήσεις και το οποίο ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ δεν εμφάνισε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού, ή στους διοικητικούς υπαλλήλους γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων στο Δ.Σ.που όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζονται να παρέμβουν στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου κάνοντας λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης του θεματος από τη δημοτική αρχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα έγινε καταγγελία στη δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για τη νομική διερεύνησή του στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Τουλγαρίδης έφερε το θέμα στο Δ.Σ. του Οργανισμού ως θέμα προ ημερησίας διατάξεως αναφέρoντας ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Το tempo24.news επικοινώνησε με τον κ. Τουλγαρίδη προκειμένου να πάρει ενημέρωση και τη θέση της δημοτικής αρχής για να λάβει την απάντηση: "δεν έχω τίποτα να πω για το θέμα".

Γ. Κοντογεωργοπούλου

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();