πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δημόσιο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας & χορήγηση προσωπικής διαφοράς - Ποιους αφορά (τροπολογία)

Στην αναγνώριση χρονικού διαστήματος έξι ετών για τη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων που διορίστηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 38 του ν. 4369/2016 και αφορούν στους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1997, προβλέπει ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που κατατέθηκε σήμερα στο νομοσχέδιο για την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ. που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Παράλληλα με την ίδια τροπολογία χορηγείται η προσωπική διαφορά της παρ. 1 του άρθρου 27 του ν. 4354/2015 κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2 του άρθρου 29 του ν.4024/2011 σε όλους τους μόνιμους και με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους που έχουν μεταταχθεί ή μετατάσσονται στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();