πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΥΠΕΚΚ: Δώστε πίσω τα Δώρα αναδρομικά και έντοκα!

Νέα απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου (1522/2019)!
Βροχή οι αποφάσεις σε όλη την Επικράτεια!
Βροχή οι αποφάσεις στα Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία της χώρας δικαιώνουν όσους συνταξιούχους και εν ενεργεία εργαζομένους προσφεύγουν και ζητούν την αναδρομική καταβολή των τριών Δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας) καθώς και την εφεξής και κατ’έτος καταβολή τους.

Όλα τα κατώτερα Δικαστήρια της χώρας μας συμμορφώνονται, όπως οφείλουν άλλωστε κατά το Σύνταγμα, με τις αμετάκλητες αποφάσεις τής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπ’αριθ. 2287-2290/2015), με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (υπ’αριθ. 1-4/2018) και με τις υπ’αριθ. 127/2016 και 1227/2018 αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η κυβέρνηση σύντομα θα αντιληφθεί πως δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις, να παραιτηθεί από το δικαίωμα της έφεσης κατά των πρωτόδικων αποφάσεων και να προβεί είτε στην ολοσχερή ή κατά τμήματα καταβολή των αναδρομικών και την εφεξής κατ’έτος καταβολή τους είτε στον συμψηφισμό τους με απαιτήσεις του κράτους από αυτούς και τις οικογένειές τους.
Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την πιο πρόσφατη (Φεβρουάριος 2019) απόφαση με αριθμό 1522/2019 από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας και με πολύ ενδιαφέρον νομικό σκεπτικό.
Ιδού η πλέον πρόσφατη απόφαση!
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();