πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Χαστούκια και άγριο μαλλιοτράβηγμα μέσα στο δημαρχείο Κερατέας!

Μάρτυρες ενός περιστατικού που ξεπέρασε κάθε όριο έγιναν το πρωί της Δευτέρας όσοι είχαν την... τύχη να βρεθούν στο κτίριο του δημαρχείου Κερατέας.

Κορυφαίο στέλεχος της δημοτικής αρχής Λουκά πιάστηκε, κυριολεκτικά, στα χέρια με υπάλληλο του δήμου και μάλιστα σε σημείο που η υπάλληλος να μεταβεί στο τοπικό κέντρο υγείας!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο notioanatolika.gr, το στέλεχος της δημοτικής αρχής μπήκε σε γραφείο και ζήτησε τον λόγο από υπάλληλο γιατί δεν είχε δώσει εντολή για την αλλαγή μιας λάμπας σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Η υπάλληλος αντέδρασε λέγοντας ότι δεν είναι δική της δουλειά και τότε το στέλεχος της... άστραψε δυο χαστούκια, με αποτέλεσμα να πιαστούν μαλλί με μαλλί!

Έπρεπε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι προκειμένου η κατάσταση να μην εκτραχυνθεί περαιτέρω ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί από γιατρό το εάν είχε υποστεί κάποια βλάβη.

Όπως είναι φυσικό για το περιστατικό ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος, Δημήτρης Λουκάς ο οποίος έχει αναδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποφευχθούν τα χειρότερα μετά των δύο και μάλιστα σε περίοδο προεκλογική!

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στο δημαρχείο Κερατέας συμβαίνουν τέτοια πράγματα αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχαν πιαστεί στα χέρια άλλο στέλεχος της δημοτικής αρχής με άλλον υπάλληλο!

Τα γεγονότα βέβαια αυτά δημιουργούν κάθε άλλο παρά ήρεμο κλίμα αφού πυροδοτούνται διαρκώς εντάσεις οι οποίες, όπως επισημαίνουν γνωρίζοντες τα τοπικά πράγματα, καταδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα του Δήμου Λαυρεωτικής!

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();