πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη στον δικαστικό υπάλληλο

Ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε τις προηγούμενες ημέρες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών σε βάρος δικαστικού υπαλλήλου της Καβάλας, ο οποίος είναι άφαντος εδώ και μήνες. Σε βάρος του υπάρχουν 5 τουλάχιστον καταγγελίες- μηνύσεις εξαπατημένων συμπολιτών. Η υπόθεση αφορά το σύνολο των 5 καταγγελιών, οι οποίες ενώθηκαν σε μία ενιαία δικογραφία. Προηγήθηκε προκαταρκτική που διενήργησε το Πταισματοδικείο. Σε αυτήν ενώ κλήθηκε δεν εμφανίστηκε για να καταθέσει ο κατηγορούμενος υπάλληλος. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν αφού σύντομα θα κληθεί στην ανάκριση, αυτήν την φορά ως κατηγορούμενος. Αν δεν εμφανιστεί, τότε είναι πιθανό να υπάρξουν σε βάρος του άλλα μέτρα όπως π.χ. η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Για τη δράση του υπαλλήλου οι φήμες οργιάζουν αφού αναφέρονται πλήθος περιστατικών απάτης. Πάντως η δικαστική έρευνα γίνεται μόνο για τις 5 υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί. Ο δικαστικός υπάλληλος εισέπραττε χρήματα από τα θύματα του, υποσχόμενος ακόμη και παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ώστε να εκδοθούν υπέρ αυτών που τον πλήρωναν δικαστικές αποφάσεις. Λέγεται ότι πήρε χρήματα και από εποχιακούς δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να μονιμοποιηθούν!

Ο δικαστικός υπάλληλος έχει εξαφανιστεί από την Καβάλα από τον περασμένο Αύγουστο. Κατά πληροφορίες έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου στη Θράκη, δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στην κατοικία του στην Καβάλα δεν μένει κανείς, εξ αυτού του λόγου οι κλήσεις που του απεύθυνε η δικαιοσύνη όλες έχουν θυροκολληθεί.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();