πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ένοχη η καθαρίστρια από τα Χανιά – Απολύεται από την υπηρεσία

Την ενοχή της καθαρίστριας που εργαζόταν για χρόνια ως καθαρίστρια σε υπηρεσία του ευρύτερου δημόσιου τομέα και το 2002 επικαλούμενη πλαστό απολυτήριο Λυκείου πέτυχε τη μετάταξή της σε διοικητική υπηρεσία, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων. Η απόφαση αυτή πρακτικά σημαίνει την απόλυση της καθαρίστριας αν δεν προσφύγει και πάλι στον Άρειο Πάγο.
Η υπόθεση εκδικάστηκε εκ νέου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου. Σημειώνεται πως η γυναίκα διώχθηκε σε βαθμό πλημμελήματος για τις πράξεις της (για ζημία 6.000 ευρώ περίπου του ελληνικού Δημοσίου) και καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Χανίων σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό. Κατά της εφετειακής απόφασης ασκήθηκε αναίρεση στον Αρειο Πάγο η οποία έγινε δεκτή καθώς κρίθηκε ότι η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Χανίων δεν ήταν ούτε αιτιολογημένη, ούτε σύμφωνη με τις διατάξεις του ποινικού κώδικα περί απάτης.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();