πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΔΣ Θεσσαλονίκης: Υπό αίρεση αποσύρεται η έφεση για τους 192 συμβασιούχους

Μετά από εξάωρη και πλέον συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην ληφθεί απόφαση σχετικά με το θέμα παραίτησης του δήμου Θεσσαλονίκης από τα ένδικα μέσα για τους 192 συμβασιούχους, το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε κατά πλειοψηφία ενδιάμεση πρόταση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αβραμόπουλου, σύμφωνα με την οποία:
Πρώτον: Το ΔΣ αποδέχεται ότι την εισήγηση του δημάρχου ότι οι 192 καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Τυχόν απομάκρυνση από την εργασία τους σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί με μεγάλα προβλήματα στην καθαριότητα και την υγειονομική της κατάσταση.

Δεύτερον: Εντέλλονται οι υπηρεσίες του δήμου να προσκομίσουν με την απόφαση του ΔΣ εισήγηση με τον Οργανισμό της Υπηρεσίας στην οποία να συμπεριλαμβάνονται οι 192.

Τρίτον: Το ΔΣ αποφασίζει την μην άσκηση ένδικων μέσων ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων.

Μειοψήφισε η πρόταση του επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Γιάννη Δελή, σύμφωνα με την οποία το ΔΣ αποφασίσει την μην άσκηση ένδικων μέσων ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων χωρίς όρους και προϋποθέσεις (σ.σ. εισήγηση υπηρεσιών του δήμου).

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();