πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Κινητικότητα - Α’ κύκλος 2019: Πότε θα καταθέσουν αιτήματα οι υπάλληλοι

Με… σπρίντ θέλει να τρέξει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης το νέο κύκλο κινητικότητας. Προ λίγων ημερών έδωσε ουσιαστική εκκίνηση στον τέταρτο κατά σειρά κύκλο από την έναρξη ισχύος του σημερινού ενιαίου συστήματος μετατάξεων, με προθεσμία προς τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν κενά και θέλουν να τα καλύψουν, να αποστείλουν αιτήματα μέχρι τις 10 Απριλίου.

Στόχος είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όσα αιτήματα συγκεντρωθούν να εξεταστούν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας την εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα. Και αυτό ώστε όσα αιτήματα εγκριθούν να αναρτηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα κατά την Μεγάλη Εβδομάδα. Από την ημέρα που θα αναρτηθούν, θα αρχίσει να «μετράει» η προθεσμία των 15 ημερών που έχουν οι ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι για να καταθέσουν τα δικά τους αιτήματα για την διεκδίκηση των θέσεων.
Καθώς η περίοδος αυτή θα συμπίπτει με τις αργίες των γιορτών του Πάσχα, το υπουργείο την επέλεξε, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, προκειμένου όσοι υπάλληλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον, να έχουν την άνεση να μελετήσουν τις προσφερόμενες θέσεις.
Πληροφορίες μας λένε επίσης ότι το υπουργείο πιθανόν να παρατείνει την προθεσμία για τους υπαλλήλους και να έχουν διαθέσιμες παραπάνω από 15 ημέρες για την υποβολή αιτημάτων, για τον συγκεκριμένο κύκλο κινητικότητας.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();