πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Κινητικότητα: Πότε θα υποβάλλουν αιτήσεις οι υπάλληλοι για τον Α’ Κύκλο 2019 μετά την παράταση

Ουσιαστικές αλλαγές αναφορικά με το «χρονοδιάγραμμα» εντός του οποίου οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα καταθέσουν τα αιτήματά τους συμμετέχοντας στον προς εκκίνηση κύκλο κινητικότητας (α’ 2019) δεν αναμένεται να υπάρξουν, παρά την -μικρής διάρκειας- παράταση που έδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στους δημόσιους φορείς για την υποβολή προς κάλυψη θέσεων.
Η νέα προθεσμία για την υποβολή των θέσεων από πλευράς δημοσίων υπηρεσιών ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου, έπειτα από σχετικά αιτήματα φορέων. Ωστόσο στόχος παραμένει η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, να εξετάσει τα αιτήματα των φορέων και να εγκρίνει όσα πληρούν τις προϋποθέσεις.

Όσα εγκριθούν θα αναρτηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα κατά την Μεγάλη Εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, από την ημέρα που θα αναρτηθούν, θα αρχίσει να «μετράει» η προθεσμία των 15 ημερών που έχουν οι ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι για να καταθέσουν τα δικά τους αιτήματα για την διεκδίκηση των θέσεων.

Καθώς η περίοδος αυτή θα συμπίπτει με τις αργίες των γιορτών του Πάσχα, το υπουργείο την επέλεξε, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, προκειμένου όσοι υπάλληλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον, να έχουν την άνεση να μελετήσουν τις προσφερόμενες θέσεις.

Πληροφορίες μας λένε επίσης ότι το υπουργείο πιθανόν να παρατείνει την προθεσμία για τους υπαλλήλους και να έχουν διαθέσιμες παραπάνω από 15 ημέρες για την υποβολή αιτημάτων, για τον συγκεκριμένο κύκλο κινητικότητας.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();