πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Εκλογικό επίδομα: 15% αύξηση του ποσού και των δικαιούχων

Σε αύξηση του εκλογικού επιδόματος για τους δημοτικούς υπαλλήλους κατά 15% σε σχέση με το 2014 (256,45 από 223 ευρώ μικτά) προχωράει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr το υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση μεταξύ του υπουργού Αλέξη Χαρίτση και εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Παράλληλα, λόγω των τετραπλών εκλογών, θα αυξηθεί κατά 15% σε σχέση με το 2014 ο αριθμός των εργαζόμενων που θα απασχοληθούν στις εκλογές, δηλαδή, από περίπου 30.900 σε 35.500. Να σημειωθεί ότι το ύψος του επιδόματος αφορά και τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις (26/5 και επαναληπτικές 2/6)

Να σημειωθεί ότι το 2014 η ΠΟΕ-ΟΤΑ χαρακτήριζε το εκλογικό επίδομα των 223 ευρώ «χαρτζιλίκι που εξευτελίζει τους δημοτικούς υπαλλήλους» αλλά τώρα, τουλάχιστον η πλειοψηφία της (ΣΥΝΑΝ, ΔΑΚΕ) εμφανίζεται ικανοποιημένη.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();