πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

3K: Στάση εργασίας στους Δήμους - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ

Η αργοπορία στην έκδοση των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, αλλά και οι έκτακτες πολιτικές εξελίξεις - προκήρυξη πρόωρων Εθνικών Εκλογών - οδηγεί σε αποφασιστικές αντιδράσεις Σωματεία Εργαζομένων Δήμων.
Ειδικότερα, το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, άμεσα, δυναμικά - για τους προαναφερόμενους λόγους - όπως δημοσιεύει αποκλειστικά το epoli.gr προκηρύσσει στάση εργασίας στους Δήμους, για την ερχόμενη Παρασκευή 31/5/2019, από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, και ακολούθως συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ, στις 11 π.μ.

Η Ανακοίνωση

Το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ προκηρύσσει στάση εργασίας για την Παρασκευή 31/5/2019 από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και καλεί όλους τους εργαζόμενους καθώς και όσους έχουν υποβάλει αίτηση στον διαγωνισμό 3Κ/2018 σε διαμαρτυρία στο ΑΣΕΠ στις 11.00 π.μ.

Το σωματείο μας, σταθερό πάντα στις θέσεις του για ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, χωρίς να παρασύρεται από σειρήνες διαδικτυακές, θα συνεχίσει, όπως κάνει από την ήμερα της ίδρυσης του, να υπερασπίζεται όλα τα δίκαια αιτήματα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όπως διαπιστώνουμε, κάποιοι παίζουν με το όνομα του ΑΣΕΠ, κάνοντας την ανεξάρτητη Αρχή να μην φαίνεται και τόσο ανεξάρτητη. ΗΔΗ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ 3Κ/2018 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΤΕΙ, λόγω έλλειψης προσωπικού Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΘΕΟΔ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΣΠ.ΠΗΤΑΚΗΣ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();