πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Πρωτοδικείο Αθηνών: Αορίστου χρόνου συμβασιούχοι - «παρατασιούχοι» δήμου

Την μετατροπή των συμβάσεων 35 συμβασιούχων –«παρατασιούχων» του δήμου Αμαρουσίου σε αορίστου χρόνου αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, με την υπ’αριθ. 1148/2019 του (σ.σ. αναμένεται να καθαρογραφεί) το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε όλους (35) τους «παρατασιούχους» καθαριότητας του δήμου Αμαρουσίου και αναγνώρισε ότι πρέπει τους συνδέει με το δήμο, σύμβασης εξαρτημένες εργασίας αορίστου χρόνου.
Mε δεδομένο ότι η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ασκήσεις ένδικα μέσα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι γίνονται πλέον αορίστου χρόνου.

Σε δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εργαζομένων Δημήτρης Περπατάρης τονίζει ότι «ενώ αναμένουμε εδώ και μήνες τους οριστικούς πίνακες της 3Κ, το μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της χώρας απένειμε το δίκαιο με μια νομικά ορθή και ακριβοδίκαιη απόφαση του, που επιτέλους βάζει φραγμό στην κάθε είδους ομηρία εργαζομένων την καθαριότητα των δήμων».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();