πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

7η αναβολή (!) και παραμονή στην εργασία για συμβασιούχους Δήμου

Έβδομη αναβολή της συζήτησης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων συμβασιούχων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας» δόθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με παράλληλη διατήρηση της εντολής για παραμονή τους στην εργασία τους έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2019, όπως δημοσιεύει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση, η οποία ξεκίνησε με την υποβολή της αίτησης τον Απρίλιο του έτους 2018, αναβλήθηκε εκ νέου για τις 11 Σεπτεμβρίου 2019. Έως τότε οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να απασχολούνται δυνάμει της προσωρινής διαταγής, που έχουν εξασφαλίσει ήδη με την υποβολή της αίτησης.
Ο δικηγόρος των εργαζομένων, κ. Λάμπρος Ντουματσάς, δήλωσε σχετικά στο epoli.gr:
«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να βλέπεις εργαζόμενους που προσφέρουν στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας δημοτικών υποδομών, όπως οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ κ.λπ., να συνεχίζουν να ελπίζουν. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία παρατάθηκε για έβδομη φορά ο χρόνος εργασίας των συγκεκριμένων εργαζομένων, είναι ένα σημαντικό βήμα στην διεκδίκηση από αυτούς τους ανθρώπους σταθερής και αξιοπρεπούς εργασίας. Και αυτό είναι κάτι που δίνει κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την εργασία τους σε έναν δύσκολο ομολογουμένως τομέα, αυτόν της καθαριότητας».   
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();