πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μόνιμοι συμβασιούχοι Καθαριότητας Δήμου

Μετά από 5 έτη συνεχών παρατάσεων και εργασιακής ανασφάλειας, σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μετατρέπεται η εργασιακή σχέση 23 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” εργατών Καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, σύμφωνα με κοινοποιούμενη σε αυτούς απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Οι “παρατασιούχοι” στη σχετική επιστολή τους, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου (πάντα παρών στις δικαστικές διεκδικήσεις τους), το Δ.Σ., καθώς και τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκο Τράκα.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έπειτα από 5ετή Αγώνα, ήρθε η δικαίωση για 23 συμβασιούχους - παρατασιούχους εργάτες καθαριότητας του Δήμου μας, για τους οποίους μας γνωστοποιήθηκε η Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, της από 13/12/2018 συζήτησης, η οποία μετατρέπει τις συμβάσεις τους σε Αορίστου Χρόνου .
Σε αυτόν τον Αγώνα, είχαμε αρωγούς και συμπαραστάτες, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά.
1. Τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Γ. Ευθυμίου, για την στήριξή του και την καταλυτική παρουσία του στο Δικαστήριο
2. Σύσσωμο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου το οποίο με απόφασή του ομόφωνα αποφάσισε για την παραμονή τους, αναγνωρίζοντας ότι εκτελούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες
3. Τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Τράκα Νικόλαο ο οποίος παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο
4. Τον Δικηγόρο - Εργατολόγο κ. Νικολουτσόπουλο Χρήστο για την αμέριστη συμπαράστασή του και την πολύτιμη βοήθειά του
Η Απόφαση αυτή μας γεμίζει χαρά αλλά και ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι και την οριστική παραμονή και των υπόλοιπων συναδέλφων μας συμβασιούχων.
Το Δ.Σ. Ταύρου θα είσαστε δίπλα τους μέχρι και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ
Το Δ.Σ. Μοσχάτου
Το Δ.Σ. Ταύρου»
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();