πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Εργαζόμενοι δήμου Κορυδαλλού για αιφνίδιο θάνατο υπαλλήλου: Δεν θα δεχθούμε σκαιές συμπεριφορές

«Η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε εργαζόμενοι και όχι υποχείρια και σκαίες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο» τονίζουν οι εργαζόμενοι με αφορμή τον θάνατο 60χρονου πολιτικού μηχανικού, εργαζόμενου στον δήμο Κορυδαλλού

Ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει απαξιωτικές και προσβλητικές συμπεριφορές στο δήμο Κορυδαλλού εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του 60χρονου πολιτικού μηχανικού Γιώργου Τορτοπίδη στις 20 Μαΐου.
Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος υπαλλήλων Κορυδαλλού σημειώνει ότι «είναι πλέον ορατό ότι κάθε μέρα που περνάει οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε γίνονται όλο και πιο πιεστικές ενώ δεν λείπουν και συμπεριφορές απαξιωτικές και προσβλητικές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα συνάδελφοι που είναι ευαίσθητοι να φορτίζονται επιπλέον συναισθηματικά επιβαρύνοντας την υγεία τους».

«Η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε εργαζόμενοι και όχι υποχείρια και σκαίες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο» προσθέτουν οι εργαζόμενοι.

Στην ίδια ανακοίνωση θέτουν, τέλος, το θέμα της έλλειψης ιατρών εργασίας «που παρά τις έγγραφες αναφορές του Συλλόγου δεν έχει προσληφθεί ακόμα, επιβαρύνει την κατάσταση».

«Συμπεριφορές τέτοιες δεν πρέπει να αποσιωπούνται. Ζητάμε από κάθε συνάδελφο να μην ανέχεται να βάζει την υγεία του και την υπόληψή του κάτω από κάθε εκβιασμό και απειλή» καταλήγει η ανακοίνωση.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();