πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

“Ταφόπλακα” στα αναδρομικά των συνταξιούχων!

Βρώμικο παιχνίδι κυβέρνησης-δανειστών σε βάρος των συνταξιούχων μας!

“Ταφόπλακα” στα αναδρομικά των συνταξιούχων για την περίοδο 2013-2018 έβαλε χτες ο πρωθυπουργός.

Καμία αναφορά δεν έκανε ο κ.πρωθυπουργός στα αναδρομικά των συνταξιούχων για τα έτη 2015-2019.
Καμία αναφορά δεν έκανε ο κ.πρωθυπουργός στην υποχρέωση της κυβέρνησής του να συμμορφωθεί με τις υπ’αριθ. 2287-2290/2015 αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, που υποχρεώνουν την κυβέρνηση να αναπροσαρμόσει τις συντάξεις στα προ του 2012 επίπεδα

Καμία αναφορά δεν έκανε ο κ.πρωθυπουργός στην υποχρέωση της κυβέρνησής του να καταβάλλει ολόκληρες από τούδε και στο εξής ΚΑΙ την 13η ΚΑΙ την 14η σύνταξη ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους!

Αντ’αυτών, ανακοίνωσε χτες ότι τους χορηγεί “επίδομα” ύψους μέχρι 500 ευρώ!!

Είναι αίσχος και ντροπή, αντί των 8.000 ευρώ (κατά μέσο όρο) που οφείλει η κυβέρνηση σε κάθε συνταξιούχο για την περίοδο 2015-2018, να τους εμπαίζει χορηγώντας τους περίπου 500 ευρώ σε ετήσια βάση!

Είναι αίσχος και ντροπή η άρνηση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί προς τις αμετάκλητες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Πρόκειται για ουσιαστικό ζήτημα τής χρηστής Διοίκησης, της έννομης τάξης, της Δημοκρατίας μας!!

Φοβούμαστε ότι προετοιμάζεται το έδαφος για την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις πρόσφατες ατυχείς δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ, οι οποίες αμέσως ανασκευάστηκαν για προφανείς λόγους.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ-ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί τους συνταξιούχους να μην δεχτούν τη νέα προσβολή και τον εμπαιγμό τους από την κυβέρνηση του κ.Τσίπρα!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ-ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί τους συνταξιούχους και τις συλλογικές τους οργανώσεις να απαιτήσουν την ΑΜΕΣΗ δέσμευση της κυβέρνησης και ΟΛΩΝ των κομμάτων για την καταβολή των αναδρομικών τους, την επιστροφή δηλαδή των παρανόμων παρακρατηθέντων, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ!!!!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ-ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, πάντα πιστή στην αλήθεια και την ανεξάρτητη ενημέρωση του λαού μας, θα σταθεί στο πλευρό των συνταξιούχων και θα αγωνιστεί για την πλήρη δικαίωσή τους!!

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();