πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Σ.Υ.Π.Α.: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Αθήνα 6- 6 -2019
Αρ. Πρωτ.: 139

Προς
Περιφερειάρχη Αττικής
κα Ρένα Δούρου

Θέμα: Ανάκληση μετακινήσεων.

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορεί να γίνουν υπηρεσιακές μεταβολές (πράξεις μετακίνησης, απόσπασης, μετάταξης, ένταξης, επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων κλπ) το χρονικό διάστημα του ενός μηνός που προηγείται της ημερομηνίας διεξαγωγής των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων.
Γι’ αυτό θεωρούμε άκυρες τις «μετακινήσεις», που επέβαλλε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Πειραιά και Νήσων με το αριθ. πρωτ. 231570/28-5-2019 έγγραφό του(συνημμένο).

Ταυτόχρονα θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε ότι η επίλυση των όποιων προβλημάτων και δυσκολιών στις υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία τους, απαιτεί την ύπαρξη κλίματος συνεννόησης και «συναδελφικότητας».

Μετά τα παραπάνω ζητάμε την άμεση παρέμβαση και ακύρωση των συγκεκριμένων μετακινήσεων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();