πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σ.Υ.Π.Α.: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Αθήνα 30- 5 -2019
Αρ. Πρωτ.: 135

ΠΡΟΣ
Περιφερειάρχη Αττικής
κα Ρένα Δούρου

Θέμα: Για την συγκρότηση των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων. 
Ζητάμε ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και την εκ νέου συγκρότηση των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων να λάβετε υπόψη σας τα αναφερόμενα στο υπ’ αριθμ. 133/23-5-2019 έγγραφό μας και αφού μας απαντήσετε στα ερωτήματα, που θέτουμε, να προχωρήσετε σε έκδοση Απόφασης στην οποία θα μετέχουν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν έχουν λάβει μέρος στις πρόσφατες και του 2015 εκλογικές διαδικασίες.

Θεωρούμε αναγκαίο να στηλιτεύσουμε για μια ακόμη φορά τις διακρίσεις και την ημετεροκρατία, που δεν αποφύγατε παρά την κλήρωση που έγινε και την οποία νοθεύσατε σε όλα τα επίπεδα συγκρότησης και λειτουργίας των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων των πρόσφατων εκλογών, που αντιμετώπιζε τους συναδέλφους ως εργαζόμενους δύο και πλέον κατηγοριών. Με δική σας ευθύνη κάποιοι – η πλειοψηφία των συναδέλφων – θα πάρουν την εκλογική αποζημίωση με τον «ιδρώτα» του προσώπου τους και σε κάποιους θα δοθεί ως προεκλογικό δώρο. Κάποιοι κρίνονται «ειδικοί» στο να κουβαλάνε τσουβάλια και κάποιοι κρίνονται «μη ειδικοί»… και δεν μπαίνουν στα Εκλογικά Συνεργεία. Κάποιοι – η πλειοψηφία των συναδέλφων – μπορούσαν  να δουλεύουν συνεχώς διπλοβάρδιες και κάποιοι όχι.. Κάποιοι μπορούν εάν και είναι αποσπασμένοι σε άλλους φορείς να διατηρούν προνομιακή σχέση με την Περιφέρεια και να δίνουν το παρόν στα τυχόν «ωφελήματα» των υπολοίπων υπαλλήλων και άλλοι όχι. Κάποιοι φαίνεται πως έχουν κατ’ εσάς παραπάνω δικαιώματα, και κάποιοι άλλοι λιγότερα.
Ταυτόχρονα, στο στόχαστρό μας είναι και τα αρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών & Οικονομικών), που συνεχίζουν – όπως και στις προηγούμενες κυβερνήσεις – με τις υπουργικές τους αποφάσεις, με τις οποίες καθορίζουν τον αριθμό των υπαλλήλων, που θα εργαστούν για τις εκλογές καθώς και την αποζημίωση, που θα τους δοθεί, να διαιωνίζουν το καθεστώς του διαχωρισμού στους υπαλλήλους των ΟΤΑ β΄ βαθμού και να δημιουργούν εξοντωτικούς όρους εργασίας για τους εργαζόμενους και το έδαφος της ημετεροκρατίας, «λύνοντας τα χέρια» σε όλες τις Περιφερειακές Αρχές.
Ζητάμε ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών η νέα απόφαση να μην αφήνει περιθώρια διακρίσεων, άνισης μεταχείρισης, αδιαφανών διαδικασιών και εξοντωτικών όρων εργασίας των συναδέλφων μας.
Π.Α.
  1. Υπουργείο Εσωτερικών
α. Γραφείο Υπουργού
β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.
  1. Υπουργείο Οικονομικών
Γραφείο κ. Γ. Χουλιαράκη
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
https://syllogospatt.wordpress.com/
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();