πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ηράκλειο: Κέρδισαν την προσωρινή διαταγή οι συμβασιούχοι καθαριότητας

Οι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου παραμένουν στην δουλειά τους μέχρι τις 25 Οκτωβρίου οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα οι 92 συμβασιούχοι από ολόκληρο το Νομό Ηρακλείου που στράφηκαν στην δικαιοσύνη προκειμένου να κερδίσουν το δικαίωμα να εργάζονται. Οι 92 υπάλληλοι στους Δήμους του Νομού Ηρακλείου ζήτησαν και πήραν προσωρινή διαταγή και αποτελεί μια δικαίωση για εκείνους καθώς σε αντίθετη περίπτωση η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου θα κινδύνευε να κλείσει ενώ εν όψει εκλογών είναι άγνωστο τι θα επικρατήσει σε περίπτωση αλλαγής της κυβέρνησης.

Στο πλευρό των συμβασιούχων βρέθηκε ο πρώην, πλέον, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης, ο αντικαταστάτης του Μηνάς Καπετανάκης ενώ ο πρόεδρος εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Μιχάλης Καρασάββας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();