πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Εκδήλωση Φίλων ζώων Χαλανδρίου

Σας καλούμε στην εκδήλωση των εθελοντών του συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου στην κεντρικη πλατεία Χαλανδρίου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις 19/7. Από τις 18:00 θα σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε μαζι, βοηθώντας παράλληλα τα αδέσποτα!

Μικροί και μεγάλοι θα μπορείτε να κάνετε facepainting, να παίξετε με τα παιχνίδια που έχουμε ετοιμάσει για σας, ενώ παράλληλα το The Zoo θα μας ταξιδεύει με τις μουσικές επιλογές του, θα απολαμβάνουμε μπύρα από τη Ζυθοποιία Αναστασίου, η Caramella Halandri θα μας γλυκαίνει με τις υπέροχες καραμέλες της, ο φουρνος ΑΡΤΟΣΠΟΡΟ θα μας κεράσει αλμυρές λιχουδιές, τα ok market θα μας δροσισουν με παγωμένα νερακια και η Green promotions & sales θα προσφέρουν φάρμακα και τροφές για τα αδεσποτα!
Ακόμα, θα μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθεια μας, αγοράζοντας ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι για τον μικρό σας φίλο, μια κουπα του συλλόγου μας, χειροποίητο ξύλινο μπρελόκ ή μαγνητακι που εθελόντρια του συλλόγου θα μπορεί να χαραζει επιτόπου το όνομα ή τη λέξη που επιθυμείτε!

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να σας ενημερώσουμε για το έργο μας και να διασκεδάσουμε παρέα!!!
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();