πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση για την Απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη στην Αναφορά του Σωματείου μας για τη Χορήγηση Άδειας Προστασίας της Μητρότητας στους Συμβασιούχους Παιδαγωγούς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 103
Αθήνα, 17/07/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας διαβιβάζει την απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη στην αναφορά του Σωματείου μας για τη χορήγηση άδειας προστασίας της μητρότητας σε εργαζόμενες παιδαγωγούς που απασχολούνται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους Δήμους και στα ΝΠΔΔ των ΟΤΑ.
Η απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που έχει εκφράσει διαχρονικά ο Σύλλογος μας για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του για να αποκτήσουν όλοι οι εργαζόμενοι παιδαγωγοί το δικαίωμα της εκπλήρωσης των ελάχιστων υποχρεώσεων ανατροφής προς τα παιδιά τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΕΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ



'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();