πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΥΠΕΣ: Τι αλλάζει στο Δημόσιο - Προτεραιότητες αξιολόγηση, πειθαρχικό δίκαιο

Ένα νέο πειθαρχικό δίκαιο μέσω της απλοποίησης του υφιστάμενου αλλά και η βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος αξιολόγησης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ανάμεσα στις πρώτες προτεραιότητες του νέου υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νέος υπουργός θεωρεί πως το σημερινό πειθαρχικό δίκαιο δεν λειτουργεί. Για το λόγο αυτό πρόκειται να προχωρήσει σε απλοποίησή του με στόχο την ταχύτερη και δίκαιη εκδίκαση των πειθαρχικών διαφορών.
Παράλληλα θα ξεκινήσει συζήτηση με τους αρμόδιους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζόμενων στο Δημόσιο για την βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος αξιολόγησης τόσο δομών όσο και προσωπικού. Στόχος, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου.

Διαβάστε ακόμη:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();