πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΕΔΣΝΑ: Αυτή είναι η απόφαση για την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής (έγγραφο)

Aναρτήθηκε στην διαύγεια η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για τη νέα επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής που πάρθηκε την 1η Αυγούστου με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος.Η απόφαση ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.

Όπως ειπώθηκε, το έργο είναι εξαιρετικά επείγον να προχωρήσει και να βρεθεί μία λύση για την βέλτιστη διαχείριση των αποβλήτων στο μεταβατικό αυτό στάδιο, προκειμένου να μην βρεθεί σε αδιέξοδο η Αττική, γεγονός που θα έχει δυσμενέστατες συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον και δη για το Περιβάλλον, τη Δημόσια Υγεία και την Εθνική Οικονομία.
Αποφασίστηκε στη συνέχεια η διενέργεια ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού με διαδικασία ανταγωνιστικής διαπραγμάτευσης για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την «Μελέτη, κατασκευή έργων για την α’ φάση αποκατάστασης της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων».

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, ο ανάδοχος θα κληθεί να προτείνει μεταβατική λύση στη διαχείριση των αποβλήτων εντός της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();