πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΑΣΕΠ: Ενημέρωση «εξπρές» για τον διορισμό μονίμων

Τι ισχύει για την 2Κ/2019 - Το νέο σύστημα έκδοσης των αποτελεσμάτων
Μετρούν αντίστροφα οι μέρες για την δημοσιοποίηση των πινάκων κατανομής της προκήρυξης μονίμων 2Κ/2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες του workenter η διαδικασία θα ξεκινήσει για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ και ΔΕ και θα ολοκληρωθεί τις αμέσως προσεχείς μέρες με τις δύο, άλλες, βαθμίδες εκπαίδευσης.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν τα εξής:

  • Με το νέο σύστημα αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις και οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά όταν ζητηθούν από το ΑΣΕΠ. Τώρα, ήρθε η ώρα αποστολής των φακέλων για την 2Κ/2019.
  • Το ΑΣΕΠ θα ζητήσει, ανά ειδικότητα, αριθμό φακέλων τουλάχιστον, διπλάσιο των αριθμών των θέσεων. Εάν αυτοί οι φάκελοι αποδειχτούν λίγοι για την εύρεση των διοριστέων τότε θα ξαναζητήσει δικαιολογητικά από υποψηφίους που ακολουθούν στον πίνακα κατάταξης.
  • Θα δοθεί προθεσμία (μάλλον δεκαήμερη) για την αποστολή φακέλων.
  • Οι φάκελοι ζητούνται με την σειρά που καθορίζει ο πίνακας κατάταξης. Ο συγκεκριμένος πίνακας προκύπτει από τα δηλωθέντα των υποψηφίων στην ηλεκτρονική αίτησή τους. Τοποθετούνται στον πίνακα κατά φθίνουσα σειρά αριθμού μορίων.
  • Η επιλογή των διοριστέων και η εξέταση των φακέλων γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο. Δείτε πως, διαβάζοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα του workenter: ΑΣΕΠ: Πως βγάζει αποτελέσματα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
  • Με το παλιό σύστημα που ίσχυε έως τις 31.12.2018, όλοι οι υποψήφιοι υπέβαλαν σχεδόν ταυτόχρονα, την αίτηση και τα δικαιολογητικά. Με το νέο, υποβάλλεται πρώτα η ηλεκτρονική αίτηση και τα δικαιολογητικά όταν ζητηθούν. Με το νέο σύστημα δεν βελτιώνονται οι απαιτούμενοι χρόνοι για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Απαιτούνται οι ίδιοι χρόνοι γιατί υλοποιείται η ίδια διαδικασία επιλογής.
  • Με το νέο σύστημα διευκολύνεται το ΑΣΕΠ, ως προς τους χώρους για την αποθήκευση των αιτήσεων. Εκτιμάται ότι το δεύτερο κτήριο του ΑΣΕΠ, στην Παλλήνη, βρίσκονται 3,5 εκατομμύρια αιτήσεις μονίμων, σχεδόν, από την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής.
Το ΑΣΕΠ προτιμά ο φάκελος να βρίσκεται στο γραφείο του υποψηφίου και να αποσταλεί όταν πρόκειται να ελεγχθεί.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();